У мережі з'явилися відомості про те, що на території України цього року обов'язково зростуть зарплати. Саме такий прогноз озвучив старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин « ukranews »

Важливо повідомити, що фахівець у сфері економіки Михайло Кухар впевнений у тому, що у 2023 році зарплата для українців зросте на 25% у гривні. Так, експерт озвучив свою думку в інтерв'ю, яке давав Євгену Кисельову.

«У нас інфляція, на жаль, лише роздрібна, яку розраховує Укрстат і на яку орієнтується Нацбанк, середньозважена та коректно порахована – 36% за минулий рік. І ми не очікуємо менше 24% цього року», - сказав економічний експерт.

Крім цього він сказав, що в Україні обов'язково зросте заробітна плата. На його думку, зростання становитиме щонайменше 25% у національній валюті. Також ймовірність того, що і курс гривні стабілізується.

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

«Хороша новина у тому, що цього року у нього (українця) неминуче на 25% зросте зарплата у гривні. А за збереження курсової стабільності у нього на 25% зросте зарплата в доларі», - продовжив старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Читайте також:

У ДТП загинув колишній народний депутат: "Світла пам'ять"

Українців, які залишили Україну під час війни, жорстко каратимуть: що "світить"