Вже всі українці чудово знають про те, що було проведено березневу індексацію пенсійних виплат. Однак у квітні заплановано перерахунок, але його отримають далеко не всі українські пенсіонери, а виплати будуть зроблені трохи згодом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «fbc.biz.ua»

Справа в тому, що один українець поставив дуже цікаве питання Пенсійному фонду України. Він запитав, коли буде перерахунок песій і коли чекати на підвищені соціальні виплати від держави.

«Ну це коли провадиться перерахунок? Якого місяця буде підвищення», – запитав мешканець України.

Варто зазначити, що фахівці з Пенсійного фонду України не пропустили повз вуха це питання. Вони сказали, що перерахунок працюючих пенсіонерів України робитиметься у травні місяці 2023 року. Це пов'язано з тим, що автоматичний перерахунок визначається шляхом трудового стажу українця, який він отримав у лютому місяць цього року. Також важливим фактором є надання звітності від страхувальників за 1 квартал 2023 року до Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування до 10 травня.

Популярні статті зараз

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Це говорить про те, що працюючі українці зможуть отримати підвищені пенсійні виплати, починаючи з червня та з доплатою за квітень та травень.