Всі українці чудово знають, що для того, щоб вийти на заслужений відпочинок необхідно мати певний вік і необхідний трудовий стаж. Проте українська влада ухвалила новий закон, який дає можливість деяким українцям отримувати пенсійні виплати незалежно від стажу.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «znaj.ua»

У Мінреінтергації розповіли про нововведення, які стосуються сімей, у яких їхній родич вважається зниклим безвісти. Також вирішили питання із виплатами для родичів військових та для тих, хто перебуває в полоні.

На превеликий жаль, у такі лихоліття багато українців вважаються зниклими безвісти. Проте їхні родичі тепер можуть отримувати соцдопомогу від держави.

Важливо зазначити, що поки немає жодних доказів того, що людина загинула і її посмертний статус не підтверджено, то вона вважатиметься зниклою безвісти. Саме в таких випадках тепер виплачуватиметься пенсія для родичів зниклих українців.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Крім цього, в Україні створюється Єдиний реєстр осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. Сюди входитимуть не лише зниклі військові, а й цивільні. Це говорить про те, що з моменту потрапляння людини до цього реєстру, його родичі отримуватимуть пенсію. Так, ці пенсійні виплати будуть доступні незалежно від трудового стажу сім'янина чи зниклого безвісти.

Читайте також:

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

"Ініціював Зеленський": Шмигаль порадував певну категорію пенсіонерів України