В Україні у Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомили, що до кінця квітня громадяни України, які пережили окупацію отримають разову грошову допомогу.

Віце-прем'єр-міністерка України — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла, що всі мешканці деокупованих територій отримають допомогу від Міжнародної організації з міграції та Товариства Червоного Хреста України.

Розраховувати на виплати можуть мешканці звільнених територій Донбасу, Миколаївщини, Харківщини та Херсонщини. Міжнародні донори запевнили, що потреба у виплаті фінансової допомоги буде повністю закрита.

«Люди, які пережили окупацію, обов’язково отримають грошову допомогу до кінця квітня. Виплати передбачені для всіх цих людей, незалежно від віку та статі», — наголосила віце-прем'єр-міністерка.

Разову фінансову допомогу у розмірі 1200 гривень від Червоного Хреста та 2200 гривень від Міжнародної організації з міграції виплачують усім, хто не їхав зі звільнених регіонів до моменту деокупації.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Все новости