Українцям повідомили, що вони можуть розраховувати на виплати від агентства ООН у справах біженців. Це говорить про те, що знову було відкрито реєстрацію на виплати грошової допомоги тим, хто постраждав від війни.

Дану новину розмістили на сайті «yaizakon»

Стало відомо, що до Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій розповіли про те, що було відновлено виплати для українських переселенців та громадян України, які постраждали через війну.

На ці виплати можуть претендувати лише ті українці, які раніше не отримували допомоги від міжнародних організацій та ті, хто має дохід не більш як 5400 гривень щомісяця.

Як зазначається, пріоритет буде відданий незахищеним жителям України.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Для того, щоб подати заявку на грошову допомогу від ООН, потрібно піти до пункту збору даних або до мобільної групи. При цьому потрібно взяти з собою документи, які засвідчать вашу особу, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей та номер своєї банківської картки. Крім цього, дуже важливо мати при собі хоч якісь документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості.

Було сказано, що під час подання заяви на грошову допомогу потрібна присутність усіх членів сім'ї. Однак є винятки для тих, кому важко дістатися пункту збору даних або в мобільну групу.

Читайте також:

Виплати пенсій: українцям пояснили, як враховується стаж

Закликали терміново діяти: що треба зробити, щоб не втратити свій трудовий стаж для пенсії

Не депутати і не прокурори: які українці одержують пенсію від 8 тисяч гривень після індексації