Є інформація, що українські пенсіонери можуть розраховувати на щомісячні доплати до пенсії. Так, пенсіонери України отримуватимуть від 300 до 570 гривень щомісяця, крім пенсії.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «napensii»

Важливо повідомити, що для того, щоб отримувати дані виплати, є лише одна вимога – пенсія українця не повинна перевищувати 10340 гривень. Однак важливий і вік, оскільки він також грає велику роль.

Перший заступник міністра соціальної політики України Дар'я Марчак розповіла, що дані виплати належать тим українським пенсіонерам, які досягли віку понад 70 років.

Щомісячні компенсаційні виплати – це не нова ініціатива. Вона була запроваджена ще з 2020 року. … Така виплата провадиться, якщо розмір пенсії, яку отримує людина, не досягає 10 340 грн», – пояснила вона.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Важливо зазначити, що, за словами заступника міністра соціальної політики України, пенсіонери віком від 70 до 75 років можуть очікувати на додаткові виплати у розмірі 300 гривень. Тим, кому від 75 до 80 років можуть розраховувати на щомісячну компенсацію у розмірі до 456 гривень, а ті, хто старше 80 років додатково матиме до 570 гривень щомісяця.

Якщо звернути увагу на ці доплати, то можна зрозуміти, що найбільше буде доплачено тим пенсіонерам, які старші, що є досить логічним.

Читайте також:

Борги за комуналку під час війни: кого з українців можуть судити та "покарати" на величезну суму

Працювати до 60 років необов'язково: хтось із українців може вийти на пенсію раніше

Шеститижнева кома: чоловік потрапив до лікарні з грипом, а отямився з ампутованими кінцівками.