Жителів нашої країни потішили тим, що незабаром варто очікувати на новий вид пенсій. Так, ці нові пенсії будуть доступні вже найближчим часом, проте на них можуть розраховувати далеко не всі українці.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин "obozrevatel"

Голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова спеціально вирушила до соціальної мережі, щоб розповісти про так звані благодійні пенсії. Однак на них нібито можуть розраховувати лише ті українці, які зроблять спеціальний добровільний внесок у ПФУ. Сюди можна зарахувати і родичів тих українців, які робили вклади.

«Закон, ухвалений ВР у 2022 році, дозволяє здійснювати благодійні внески на виплату пенсій. Такі внески можна робити на користь конкретної людини, яка вже отримує пенсію та має рахунок у Пенсійному фонді, або знеособлено», - каже голова Комітету з питань соціальної політики.

Важливо зазначити, що будь-який українець може зробити пожертву з будь-якої точки світу, щоб пенсіонери змогли отримувати більше соціальної допомоги.

Популярні статті зараз

Микола Томенко про чергову дику історію з Києва: "Про "чесну владу" із простотою Герасима із "Муму"

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Крім цього, не варто забувати про необхідний трудовий стаж, який зростає щороку. Наприклад, уже до 2028 року, щоб вийти на відпочинок, потрібно мати 35 років трудового стажу. Важливо повідомити, що найпроблемнішим стане 2025 рік, оскільки велика честь пенсіонерів не зможуть вийти на заслужений відпочинок через недостатню кількість трудового стажу.

Читайте також:

Понад 13 тисяч гривень: які українці отримуватимуть підвищені пенсії

Нові правила індексації пенсій: деяких українців позбавили повної суми підвищень