Про можливу вагітність української співачки Насті Каменсих ходять наполегливі чутки, причому чимало спекуляцій пов'язано з її вибором вбрання, що облягає. Незважаючи на запал навколо цих припущень, Каменсіх категорично відкинула будь-які заяви про вагітність і підкреслила свою непохитну зосередженість на творчих заняттях.

Нещодавно співачка та її чоловік Олексій Потапенко публічно виступили в Майамі на презентації її іспаномовного треку «Tu y Yo». Однак навіть ця подія не вислизнула від пильних очей пліткарів: вибір Настей чорного шкіряного ансамблю, що облягає, підігрів нові чутки про її вагітність. Користувачі соціальних мереж швидко вказали на те, що вони вважають животом, що округлився.

У відповідь на чутки про вагітність Каменсих рішуче заявила, що не чекає дитини. Натомість вона спрямовує свою енергію та відданість своїй творчості. Співачка вирішила безпосередньо відповісти на постійні спекуляції, спростовуючи всюдисущі плітки, що оточують її особисте життя.

Ситуація ускладнюється тим, що з'явилися повідомлення про можливе розлучення пари, а подробиці у березні 2023 року розкрив блогер Богдан Беспалов. За словами Беспалова, основною причиною передбачуваного розставання була невірність - провина, яку Каменсіх нібито неодноразово вибачала.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Цікаво, що Богдан Беспалов поділився останніми новинами із життя співачки, припустивши, що переговори про майбутнє продюсування Каменсих ведуться після того, як новина про розлучення стане надбанням громадськості. Незважаючи на ці чутки та інсайдерські викриття, Настя Каменських та Олексій Потапенко категорично заперечують якісь проблеми у своїх відносинах, зберігаючи видимість єдності. Тільки час покаже достовірність цих спекуляцій довкола зіркової пари.

Нагадаємо, який чай небезпечний для здоров'я: у вас очі на лоб полізуть

Раніше «Акценти» повідомляли, Оля Полякова зізналася у брехні і розповіла про будинок у Москві: "У мене проблеми…"

Як повідомляли «Акценти», скандальна травести-діва Монро показала себе до пластики: так ось яким був Олександр