Українська співачка Оля Полякова поділилася відвертими подробицями про свою нерухомість та ранній кар'єрний досвід. В інтерв'ю Славі Дьоміну вона розповіла, що давно продала свій будинок у Москві, отримавши значний прибуток. Полякова з гумором наголосила, що швидко витратила виручені кошти, пояснивши це тим, що чоловік купив їй усе.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті «gazeta», посилаючись на відверте інтерв'ю Олі Полякової, яке вона дала Славі Дьоміну.

"Я вже будинок у Москві продала за 15%. Мені вже вистачило вкласти мільйони, а заробити дулю. Все купував мені мій чоловік. Я його дуже швидко розчухала, як кажуть", - пожартувала артистка.

Згадуючи перші дні кар'єри, Полякова розкрила схему заробітку, пов'язану з рекламною кампанією шин Continental. Вона заявила, що є особою Continental в Україні, досягнувши оплати у розмірі 10 000 євро за кампанію, демонструючи, як вона заробляла гроші нетрадиційними способами.

"На свій перший автомобіль я заробила на схемі. Я зробила рекламну кампанію для шин Continental і поїхала до Геновера, і напарила їм, що я обличчя Continental в Україні. Сказала, що мені потрібно дати за це €10 тис, і вони дали”, – заявила Оля.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Оля Полякова
Оля Полякова

Крім того, співачка зізналася, що приукрашала подробиці свого рівня життя, заявивши, що в неї не було благополучного життя, незважаючи на оповідання, що вводять в оману.

"У мене взагалі не було жодного заможного життя. У мене мама була лікарем. Людей не цікавить правда, їм не цікаве просто життя. Цікавий якийсь цікавий інтерес: "Фідель Кастро, мій хрещений, подарував мені дзеркальце з панцира рожевої черепахи". Знаєш, чому я перестала брехати? Тому що стала старшою, і в мене почалися проблеми з пам'яттю”, - зізналася співачка.

Нагадаємо, ціни на популярні крупи збожеволіли: тепер доведеться зробити вибір

Раніше «Акценти» повідомляли, "хр*нь": Оля Полякова побила росіянина

Як повідомляли «Акценти», дуже потужна грошова допомога: виплатять по 50 тисяч гривень