Анастасія Муцей, бойова медикиня Інтернаціонального легіону територіальної оборони Збройних Сил України, звернулася до чоловіків, які покинули Україну на початку великомасштабних бойових дій.

Вона закликала їх до фінансової підтримки військових, якщо вони не готові встати на захист батьківщини особисто на полі бою. Муцей наголосила, що не всі чоловіки, які залишились у країні, зобов'язані бути на передовій.

У розмові з ТСН.ua медикиня висловила думку, що багато українських чоловіків за кордоном очікують на перемогу ЗСУ, маючи намір повернутися додому після завершення конфлікту.

"Так, ви виїхали, але це не означає, що не можна допомагати. Якщо плануєте повертатися до України, то докладайте зусиль та підтримуйте нас фінансово, адже ми самі не справимось", – підкреслила вона.

Анастасія Муцей також зазначила, що деякі чоловіки в Україні повинні сприяти військовим, працюючи в різних сферах, таких як економіка, медицина, право чи IT.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

"Чоловіки, які займаються важливими справами у нашій країні – медики, юристи, програмісти, які фінансово підтримують країну – у мене до них немає питань. Але якщо ти працюєш за мізерну зарплату та витрачаєш свої вечори на алкоголь, то ти не вносиш вклад у благополуччя країни", – заявила вона.