Мінреінтеграції розглядає можливість продовження терміну фізичної ідентифікації одержувачів пенсій та соціальної допомоги в Ощадбанку на 3 місяці. Дане рішення пропонується для того, щоб вимушені переселенці не були позбавлені пенсій та соціальної допомоги від держави.

Цю публікацію оприлюднили на сайті «itechua»

Продовження вважається за необхідне, щоб надати особам, які мають на це право, достатньо часу для завершення процесу ідентифікації. Ця ініціатива є особливо актуальною для вимушених переселенців, які були зареєстровані до 24 лютого 2022 року.

Члени Координаційного штабу, які займаються питаннями забезпечення реалізації прав і свобод вимушених переселенців, пропонують продовжити термін проведення фізичних перевірок у відділеннях Ощадбанку до 31 березня 2024 року.

Логотип Ощадбанка. Фото: скриншот youtube-видео
Логотип Ощадбанка. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

У доньки столичного забудовника Ніконова знайшли російський паспорт

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Очікується, що проект запропонованих нормативних змін буде подано на розгляд уряду найближчим часом. Це продовження спрямоване на запобігання будь-яким перебоям в отриманні пенсій та соціальних допомог вимушеними переселенцями.

«НЕ МОЖНА ДОПУСТИТИ, ЩОБ ВНУТРІШНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ БУЛИ ПОЗБАВЛЕНІ НАЛЕЖНИХ ЇМ ПЕНСІЙ ЧИ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ ВІД ДЕРЖАВИ. ТОМУ МАЄМО ПРОДОВЖИТИ ПЕРІОД ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОДЕРЖУВАЧАМИ ТАКИХ ВИПЛАТ, ЩОБ ВОНИ ВСТИГЛИ ЦЕ ЗРОБИТИ» , – ЗАЗНАЧИЛА ВІЦЕ-ПРЕМ’ЄР ІРИНА ВЕРЕЩУК.

Нагадаємо, вперше за всю історію: як Україна переживатиме найважчу зиму

Раніше «Акценти» повідомляли, що від таких гойдалок голова кругом: ціни на ключову продукцію вражають

Як повідомляли «Акценти», найкращий напій на зиму: як приготувати найсмачніший "аромат осені" для здоров'я