Пенсіонерам в Україні, які отримали новий паспорт, необхідно вжити заходів щодо оновлення своєї інформації в Пенсійному фонді, щоб забезпечити безперебійну обробку пенсійних виплат. Пенсійний фонд наголошує на важливості наявності точних та актуальних документів, що засвідчують особу, для полегшення формування платіжних документів та розподілу пенсійних коштів.

Цю інформацію розмістили на порталі «progroshi»

На думку Пенсійного фонду, громадяни, які змінювали паспорти з будь-яких причин, наприклад, втрату або обмін з моменту призначення пенсії, повинні негайно повідомити про зміну до Пенсійного фонду України. Це найважливіший крок, щоб уникнути перебоїв у виплаті пенсій.

Існує два основні способи повідомити Пенсійний фонд про новий паспорт:

Фізичні особи можуть звернутися до будь-якого центру обслуговування Пенсійного фонду, щоб повідомити про зміну паспортних даних.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Пенсіонери: скрін з відео
Пенсіонери: скрін з відео

Пенсійний фонд також пропонує можливість поновити паспортні дані через свій портал електронних послуг. Інтернет-портал надає пенсіонерам зручний спосіб оновити свої дані, не виходячи із власного будинку.

Важливо інформувати Пенсійний фонд про всі зміни у документах, що засвідчують особу, щоб пенсійні виплати здійснювалися точно та без затримок.

Окрім цих оновлень, окремі категорії громадян мають право на отримання спеціальних виплат у серпні 2023 року на честь Дня Незалежності України. Ці виплати призначені для осіб, які зробили свій внесок у розвиток країни своєю службою, самопожертвою або особливими заслугами, наприклад, інвалідам війни, пораненим учасникам бойових дій, учасникам Революції гідності та іншим. Конкретні суми цих виплат варіюються залежно від категорії фізичних осіб та їх обставин.