Фонд Habitat for Humanity Poland запускає програму допомоги у Польщі для покращення умов життя українських біженців, які нині мешкають у країні. Програма спрямована на надання фінансової допомоги для ремонту їхніх будинків із виплатами у розмірі від 1000 до 7300 злотих.

Про це пише портал «novyny.live»

Заявки на перший етап програми прийматимуть до 31 липня, а результати оголосять 7 серпня. Допомога буде надана тим, хто найбільше потребує ремонтної допомоги. Громадяни України зі статусом UKR, які самостійно орендують житло у Польщі, або польські власники нерухомості, які здають житло для українців зі статусом UKR, мають право подати заявку.

Грошові виплати у Польщі
Грошові виплати у Польщі

Грошова допомога може бути використана для різних ремонтних робіт у будинку, включаючи покупку електрики або сантехніки, заміну вікон та дверей, перенесення підлоги, оновлення вентиляції та ремонт стін.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Щоб подати заявку на допомогу, українцям необхідно завантажити договір на ремонт, роздрукувати та заповнити його, а потім ввести свої дані у форму, надану Habitat for Humanity Poland. В анкеті потрібна інформація про планований ремонт, воєводство (адміністративний район), де проживає людина, та її контактна інформація.