ПриватБанк поінформував клієнта про те, що деяким клієнтам може бути заборонено користуватися кредитними коштами, якщо банк вважатиме для них скрутним погашення боргу. Це була відповідь на скаргу на профільному форумі «Міністерство фінансів».

Ці відомості надали на порталі «apostrophe»

Згідно зі скаргою клієнта, він не міг переказати кредитні кошти зі своєї картки на інший рахунок, а також не міг зняти готівку з картки. Однак кредитні кошти він, як і раніше, міг використовувати для оплати продуктів, як завжди.

«Начебто через війну, але війна вже майже рік іде, і все працювало. Прострочок ніколи не було, кредитна історія ідеальна», - каже українець.

ПриватБанк. Фото: скриншот YouTube-видео
ПриватБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Одесские "герои" прикуривают от войны: директор Кузнецов и начальник начальник Савченко

Все новости

У відповідь представник банку пояснив, що умови використання кредитних коштів та розмір кредитного ліміту постійно переглядаються та коригуються з урахуванням різних факторів. Кредитна історія враховується, але це єдиний визначальний чинник. Враховуються й інші показники, і кожен має вагу у процесі прийняття рішення.

У банку заявили, що клієнтам буде повідомлено, коли буде знято обмеження на використання кредитних коштів. Це говорить про те, що банк може запровадити тимчасові обмеження, виходячи з індивідуальних кредитних ситуацій та фінансових можливостей.

«Кредитна історія також враховується, однак, це не єдиний і не головний фактор, адже кожен із показників має свою вагу та впливає на кінцеве рішення. При знятті такого обмеження банк надсилає повідомлення», – відповіли у банку.