Мешканцям України повідомили про те, що в нашій країні спостерігається постійне зростання цін на популярні продукти. Так, через те, що Росія пішла війною в Україну, склалася дуже важка ситуація. За останні півтора роки вся продукція зросла в ціні, проте зростання цін неминуче продовжується. Зараз йтиметься про найдоступніший в Україні продукт – хліб.

На превеликий жаль, все продовжує дорожчати, а зарплати та пенсії залишаються на колишньому рівні. Тяжка ситуація склалася не лише з м'ясом, фруктами та овочами, а й із хлібобулочними виробами.

Хлеб. Фото: скриншот YouTube-видео.
Хлеб. Фото: скриншот YouTube-видео.

Після чергового моніторингу цін стало відомо, що хліб в Україні почав дорожчати. Є думка, що цей процес може затягтися і хліб зростатиме в ціні протягом тривалого часу. Це пов'язано зі зростанням тарифів на електроенергію та поверненням податків та акцизу на паливо на довоєнний рівень.

Сьогодні пшеничний хліб продається в середньому близько 36 гривень за 600 грам. Варто зазначити, що раніше за нього просили менше грошей, саме про це повідомляє "agronews".

Популярні статті зараз

Держекоінспекція повідомила про найбільших порушників природоохоронного законодавства: сума позовів понад 1 млн

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Володимир Манукян: як кримінальний авторитет часів Януковича побудував бізнес на спекуляції та вимаганні

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Ціни на хліб в Україні
Ціни на хліб в Україні