Абанк уже видав майже 500 тис. карток «АТБ» у партнерстві з мережею супермаркетів АТБ.

«Карта «АТБ» має круті переваги завдяки знижкам та акційним пропозиціям. Щоб клієнти Абанку змогли відчути ще більші переваги та вигоди, стартує акція: 50 грн усім новим та чинним клієнтам банку, які відкриють картку «АТБ»! Гарантовані 50 грн на рахунок кешбеку отримає клієнт, який вперше відкриє картку «АТБ» в Абанку та здійснить покупку на суму від 100 грн у мережі супермаркетів АТБ!», — йдеться у повідомленні Абанку.

Сеть "АТБ". Фото: скриншот YouTube-видео.
Сеть "АТБ". Фото: скриншот YouTube-видео.

Оформити картку «АТБ» можна:

Також можна придбати пластикову картку «АТБ» у будь-якому магазині мережі АТБ у прикасовій зоні та активувати її в мобільному додатку А24 за кілька хвилин. Вартість картки складає 50 грн, які банк одразу повертає на рахунок картки після її активації.

І друзі отримають по 50 гривень

  • Також акційна новина стосується і клієнтів, які вже мають картку «АТБ», адже банк пропонує запросити своїх друзів оформити картку «АТБ», і обидва друзі отримають по 50 грн за відкриття картки «АТБ» та по 50 грн, якщо друг здійснить покупку з карткою «АТБ» у супермаркеті АТБ від 100 грн.
  • Кожен друг, який оформив картку на особисте посилання клієнта, — це гарантовані 100 грн на рахунок. Кількість залучень необмежена. Більше друзів ще більше шансів підзаробити.

Період дії акції – з 17.07 до 17.08.