Численні відгуки про роботу фінансових установ, мобільних операторів та поштових служб можна знайти на платформі Otzyv.ua. Нещодавно мешканка України поділилася своєю особистою зустріччю, розповівши про інцидент, коли картка її чоловіка залишилася порожньою після використання послуги «Екстренні гроші».

Відповідну статтю опубліковано на сайті «Знай.ua».

Українка наголошує, що така ситуація надала шахраям ідеальну можливість обдурити та спустошити карту її чоловіка. Вона припускає, що до таких шахрайських дій, які спричинили за собою фінансові втрати, могли бути причетні співробітники ПриватБанку, які володіють знаннями питань, які ставляться під час перевірки особи по телефону.

У світлі цього прикрого інциденту українка попереджає своїх співгромадян, радячи їм виявляти крайню обережність при передачі своєї особистої інформації, навіть співробітникам банку. Вона закликає громадян ретельно перевіряти особу будь-кого, хто стверджує, що є представником ПриватБанку. Крім того, вона наголошує на важливості нерозголошення паролів або секретних фраз.

«Для шахраїв це дуже вдала можливість обнести вас у нитки та залишити з порожньою карткою. У мене чоловік постраждав від цієї послуги ПриватБанку і в нього з рахунку вкрали нормальну суму грошей. Можливо навіть самі співробітники ПриватБанку знаючи всі питання, які ставлять при встановленні особи по телефону, промишляють подібною крадіжкою», - ділиться стурбований клієнт ПриватБанку.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Коханка Зеленського та Коломойського: пропагандисти "розкрили" секрет успіху Тіни Кароль

Все новости

У світлі цієї ситуації вкрай важливо подумати, чи взагалі потрібно розкривати важливі персональні дані. Вжиття заходів щодо забезпечення безпеки фінансових ресурсів та пріоритизація захисту особистої інформації повинні мати першорядне значення для всіх громадян України при взаємодії з представниками банку.

Відгук українки про ПриватБанк
Відгук українки про ПриватБанк