Популярний український банк "Приватбанк" приготував несподіваний сюрприз для своїх клієнтів. У зв'язку з цим він вирушив до соціальної мережі, щоб зробити приємне оголошення.

Ви мрієте про поїздку своєю машиною? Щоб здійснити цю мрію, вам знадобиться повний бак палива та страховка якості. І тут ви маєте унікальний шанс отримати паливні сертифікати WOG на оплату страховки "автоцивілки" в додатку Приват24. Що для цього потрібно зробити? Загалом кілька простих кроків: Крок 1: Зареєструйтесь на акцію "Повний бак від Mastercard" до 31 серпня. Для цього перейдіть за посиланням та введіть свій номер телефону. Крок 2: Придбайте поліс ОСЦПВ (обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів) у додатку Приват24. Крок 3: Оплачуйте поліс Mastercard від Приватбанку. І ось ви вже на шляху до перемоги! Основним подарунком стане електронний сертифікат WOG на суму 50 000 гривень, який ви зможете використати для заправки свого автомобіля.

ПриватБанк
ПриватБанк
ПриватБанк

"Що потрібно для поїздки на машині мрії? Повний бак палива та страховка якості Так що не пропустіть шанс отримати паливні сертифікати WOG на оплату «автоцивілки» у додатку Приват24 Що потрібно для цього зробити? Крок 1: До 31 серпня зареєструйтесь на акцію «Повний бак від Mastercard», ввівши тут лише свій номер телефону: https://newpromos.privatbank.ua/povnyy_bak_vid_Mastercard Крок 2: Придбайте поліс ОСЦПВ у додатку Приват24 Крок 3: ПриватБанку. А ось і ти на шляху до перемоги. Основний подарунок: Електронний сертифікат WOG на 50 000 грн", - йдеться на сторінці Привату.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости