Люди, які постраждали від війни та затоплення, а також ті, хто отримує допомогу на проживання для ВПО, наразі мають право на одноразову фінансову допомогу у розмірі 5000 гривень. Це рішення Кабміну має забезпечити додаткову підтримку для вразливих груп населення.

Дану публікацію оприлюднили на сайті «uaportal»

Новина про розширення переліку отримувачів допомоги викликала позитивні відгуки серед українців, які вважають цей крок важливим та необхідним. Вони сподіваються, що така допомога допоможе їм упоратися з фінансовими труднощами та покращити своє життя.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Однак, щоб отримати цю допомогу, необхідно відповідати певним критеріям та заповнити відповідні документи. Важливо звернутися до відповідних державних органів, щоб отримати детальну інформацію та дізнатися про процедуру отримання допомоги. Одноразова допомога у розмірі 5000 гривень може стати значним фінансовим ресурсом для тих, хто опинився у скрутній ситуації через війну чи непередбачені обставини. Це дасть змогу українцям подолати тимчасові труднощі та відновити своє матеріальне становище.

Популярні статті зараз

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео
Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Звичайно, розширення списку одержувачів допомоги – це крок у правильному напрямку, але також важливо звернути увагу на ефективність та справедливість розподілу коштів. Держава повинна переконатися, що допомога досягає тих, кому вона дійсно необхідна, і що вона використовується з метою покращення життя та забезпечення благополуччя тих, хто опинився у скрутній ситуації.

"Відтепер грошову допомогу від держави отримають усі громадяни, які на момент Каховської катастрофи проживали (були зареєстровані/задекларовані) у населених пунктах Миколаївської та Херсонської областей, які зазнали підтоплення", - повідомили українцям.