"Нафтогаз" поділився порадами для українців, які сумніваються у правильності сум у своїх платіжках та не хочуть платити за неіснуючі послуги. Компанія опублікувала відповідну інформацію на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Один із українців звернувся до "Нафтогазу" з питанням про те, як вчинити, щоб не платити за послуги, які він не споживав. У відповідь компанія рекомендувала наступне:

"У такій ситуації рекомендуємо Вам звернутися для коригування обсягу до найближчого до Вас центрального офісу або регіональної ділянки Вашого оператора ГРМ. Адже розрахунок суми до оплати за постачання газу здійснюється виключно на основі даних від облгазу", - йдеться у повідомленні.

"Нафтогаз" пояснив, що перерахунок суми у платіжці здійснюється лише після того, як облгаз надасть скориговані дані, надані самим споживачем.

Платежки за газ. Фото: скриншот YouTube-видео
Платежки за газ. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

"Щойно ми отримаємо скориговані дані від облгазу, за особовим рахунком буде здійснено перерахунок суми до оплати", - додали представники газової компанії.

Це дає надію українським споживачам на те, що їхні проблеми з неправильними нарахуваннями у платіжках буде вирішено справедливо та без необґрунтованих платежів за послуги, які вони не отримували. Українці можуть звернутися до найближчих офісів своїх регіональних операторів газорозподільних мереж, щоб уточнити та скоригувати дані у своїх платіжках та забезпечити справедливу оплату лише за спожиті ними послуги.

Скріншот відповіді Нафтогазу
Скріншот відповіді Нафтогазу