Благодійна організація у галузі технологічної індустрії 1K надає допомогу українським сім'ям, які постраждали від війни, у розмірі 1 000 доларів. Цю виплату вже отримали понад 11 000 сімей та 40 000 дітей.

Цю новину оприлюднили на порталі "finance"

Однак, не всі можуть розраховувати на цю допомогу, оскільки програма орієнтована виключно на сім'ї та має велику кількість заявок на підтримку. Проект 1K для України зосереджений на встановленні прямих зв'язків між спонсорами у США та українськими сім'ями, які постраждали від безглуздої та нелюдської війни. Якщо вдасться знайти спонсора, сім'ї матимуть кошти на свою банківську картку у гривні. Рішення про надання допомоги приймається протягом 1 години, але в деяких випадках очікування може тривати кілька днів.

Деньги. Фото: скриншот youtube
Деньги. Фото: скриншот youtube

Будь-яка українська сім'я, яка перебуває в країні або залишила її як біженці, може подати заявку на отримання одноразової допомоги. Немає конкретного переліку товарів чи послуг, на які мають бути витрачені кошти. Одержувачі можуть використовувати гроші на оплату всього, що їм потрібно. Багато сімей використовують ці кошти на купівлю продуктів харчування, одягу, оренду житла та евакуацію із зони бойових дій.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Безкоштовна евакуація до Польщі: як потрапити до доброзичливих сусідів не витративши жодної копійки

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Заявку на виплату допомоги можна подати на сайті проекту, заповнивши відповідну форму. У заявці потрібно вказати реферальну адресу електронної пошти, свою адресу електронної пошти, номер телефону, ім'я, прізвище, номер банківської картки, дату народження, місто проживання, адресу, індекс, місце перебування, кількість дітей у сім'ї, кількість дорослих, сімейне фото, посилання на особистий Instagram або Facebook, коротку інформацію про членів сім'ї, причину необхідності допомоги та мету використання коштів. Важливо відправляти форму лише один раз, щоб уникнути блокування системою.

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Організація 1K надає можливість отримати фінансову допомогу для українських сімей, які потребують підтримки після наслідків війни. Ця ініціатива допомагає сім'ям у прагненні відновити своє життя та забезпечити необхідні потреби.