У мережі можна побачити дуже скандальну ситуацію із популярним державним банком України. Справа в тому, що українець, який є клієнтом Приватбанку, розповів про дивний інцидент. Клієнт фінустанови купив 100 доларів у відділенні Привату і при спробі поповнити свою валютну картку в Ощадбанку її відмовилися приймати. У такому разі українець повернувся назад до Приватбанку, щоб там покласти ці 100 доларів на картку, але й у цьому випадку банк, який і продав цю банкноту, відмовився її приймати.

Про це повідомив клієнт ПриватБанку на сайті Мінфіну в розділі з коментарями.

Важливо повідомити, що під час перевірки ультрафіолетом виявилося, що купюра в 100 доларів, яку продав Приват, покрита плямами більш як на 50%.

"Одразу ж приніс цю купюру у відділення, де купував ці долари, відповідь касира була геніальною: "Це не плями, це платіжний засіб, нічого там не світиться", - каже клієнт держбанку.

Доллар. Фото: скриншот Youtube-видео
Доллар. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Однак українець вирішив поповнити цією купюрою ПриватВклад, оскільки у самому відділенні ПриватБанку спочатку співробітник казав, що жодних плям на банкноті немає. Але при спробі поповнення в іншому відділенні Привату йому знову відмовили через плями.

"Тобто одну і ту ж купюру 100 дол. по-різному оцінюють касири в тому ж банку. Тобто коли ПриватБанку потрібно продати долар - то чхати він хотів на цю купюру", - додав він.

У самому Приваті відповіли на цей відгук та повідомили, що нібито всі купюри проходять перевірку. Також клієнту заявили, що він повинен був перевіряти ці 100 доларів при їх купівлі прямо у відділенні.

Скрін відгуку клієнта Привата
Скрін відгуку клієнта Привата