Українцям повідомили, що у липні 2023 року було продовжено прийом заявок на грошову допомогу для українців від міжнародної організації. Проте виплати належать не всім жителям нашої країни.

Про це повідомляється на порталі новин «novyny.live»

Наразі йтиметься про допомогу від ООН у справах біженців. Ці гроші виплачуватимуть протягом 3 місяців, а їхня загальна сума становитиме 6600 гривень.

Важливо повідомити, що заявки подавати можуть лише ті українці, які належать до вразливої ​​категорії: ВПО, сім'ї, які мають лише одного з батьків з дітьми до 18 років або літніми (55 років і старше), сім'ї, де є лише одна одинока/кілька одиноких літніх людей (55+), громадянин похилого віку з однією/декількома неповнолітніми дітьми, сім'ї з одним або декількома людьми з особливими потребами, прийомні сім'ї, які займаються дітьми без супроводу, та дітьми, розлученими з батьками.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Зазначається, що кошти сумою 6600 приходитимуть по 2200 гривень щомісяця. Уточнюється, що якщо сім'я складається із трьох осіб, то загалом можна отримати майже 20 тисяч гривень.

Варто наголосити на тому, що ця грошова допомога належить лише тим, хто раніше не отримував виплати від міжнародних організацій. Також люди, чий дохід до 5400 гривень, теж можуть отримати допомогу.

Для фінансових виплат необхідно звернутись до благодійного фонду «Право на захист». Заявки прийматимуться у пунктах реєстрації у містах та областях. Є портал, де можна знайти адреси та графіки.

Однак це далеко не все, оскільки потрібно мати при собі документи на всіх членів сім'ї: документи, що засвідчують особу, довідка ВПО (за наявності), ІПН, свідоцтво про народження дітей, документ, що засвідчує законну опіку над дітьми, банківська картка, посвідчення/медична довідка за інвалідності.