Українцям повідомили про те, що фінансування пенсій, субсидій на комуналку та пільг вже успішно було завершено. Так, це говорить про те, що українці продовжать отримувати свої соціальні виплати і надалі. У зв'язку із цим Пенсійний фонд України приготував приємні новини для мешканців нашої країни.

Відомості про фінансування соціальних виплат та пільг надав ПФУ на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Як відомо, виплатами пенсій, пільг та субсидій займається Пенсійний фонд України. Однак це далеко не все, оскільки українцям надається оплата лікарняних, страхові виплати і не лише.

У червні місяці було виділено 57.6 мільярдів гривень на пенсійні виплати та 1 мільярд на субсидії на комунальні послуги та пільги. 2285.2 мільйони гривень пішли на страхові виплати, 1211.3 мільйони гривень – на оплату лікарняних.

Виплати: скрін із мережі
Виплати: скрін із мережі

Популярні статті зараз

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

Крім цього, у Пенсійному фонді заявили, що 923 тисячі осіб отримали надання послуг.

«Фінансування пенсій, житлових субсидій та пільг у червні завершено: на пенсійні виплати направлено 57,6 млрд. грн.; на житлові субсидії та пільги – 1,0 млрд. грн. На 28 червня профінансовано 2285,2 млн. грн. на страхові виплати, зокрема 1211,3 млн. грн. на оплату лікарняних. У червні надано 923 тис. послуг особам, які звернулися до органів Пенсійного фонду України», - повідомляється у соціальній мережі.

Скрин поста ПФУ в Facebook
Скрин поста ПФУ в Facebook