Вже цього літа, а саме в серпні, українці пенсійного віку зможуть отримати солідні доплати. Ці кошти будуть роздавати на честь великого свята – Дня Незалежності.

Важливо підмітити, що це буде одноразова виплата пенсій. Так, раніше ці гроші виплачували до Дня Перемоги, але було ухвалено рішення перенести цю дату.

На гроші можуть розраховувати такі категорії пенсіонерів: українці з інвалідністю, ті, хто постраждав від бойових дій та від Революції Гідності. Також кошти виплатять людям, які мають особливі відзнаки та нагороди перед державою, членам сімей загиблих військових та прирівнюваних до них особам та учасникам бойових дій в Україні.

Выплаты. Фото: Акценты
Выплаты. Фото: Акценты

Ще у серпні доплатять ветеранам Другої світової війни та жертвам нацистських переслідувань.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Щодо суми виплат, то вони будуть розраховуватися індивідуально, оскільки багато залежить від категорії. Якщо брати до уваги торішні виплати, то вони були такими: 4.4 тис. грн платили людям з інвалідністю, 3.9 тис. грн – особам другої групи, 3.39 тис. грн – громадянам третьої групи, 1.49 тис. грн – учасникам бойових дій, які постраждали учасником Революції Гідності, 4.42 тис. грн - особам, визнаним такими, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, 966 грн - членам сім'ї загиблих і 612 гривень - учасникам війни.