Приватбанк недавно дозволив фізичним особам обмінювати валюту. Для клієнтів державного банку є унікальна програма від Приват24 – спеціальна безкоштовна пластикова карта.

Цю інформацію озвучили у ПриватБанку.

Після замовлення цієї спеціальної картки її можна забрати в будь-якому відділенні державного банку або в поштовій службі Нової пошти.

Важливо зазначити, що ця послуга доступна лише тим людям, які користуються програмою Приват24. Однак програма має бути оновлена ​​до останньої версії.

Також Приват зробив сервіс для підприємців, який дозволить використовувати телефони із встановленим додатком «Термінал».

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

ПриватБанк, фото: скриншот You Tube
ПриватБанк, фото: скриншот You Tube
ПриватБанк, фото: скриншот You Tube

Завдяки цій функції можна зареєструвати торгові точки, касирів та каси, а також стежити за продажами, вносити товари та послуги у довідник та фіскалізувати фінансові операції. Якщо особа-підприємець має телефон з ОС Android з NFC, то є можливість зробити з нього POS-термінал. Тут потрібно завантажити програму «Термінал».

Ті люди, які почали користуватися додатком «Термінал», можуть використовувати його з будь-якої картки за нульовим тарифом на транзакції протягом місяця.

Якщо говорити про терміни цієї унікальної пропозиції, то вони закінчуються 15 липня 2023 року.