Українцям повідомили, що вони продовжуватимуть отримувати різноманітну допомогу. Зараз йтиметься про фінансові виплати для мешканців нашої країни у розмірі 2684 гривень і не лише.

Відповідну інформацію розмістили на сайті новин «znaj.ua»

Важливо повідомити, що малозабезпечені українці мають можливість отримати грошову допомогу розміром 2684 гривні. Ці виплати були збільшені, оскільки минулого року вони дорівнювали 2100 гривням.

Також відомо, що ці кошти надходять тим сім'ям, у яких народжується третя та більше дитина. Ці гроші приходитимуть щомісяця доти, доки малюкові не виповниться 6 років.

Виплати: скрін із мережі
Виплати: скрін із мережі

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

Все новости

Якщо говорити про індексацію цієї фінансової допомоги, то вона проводилася востаннє у березні 2022 року. Однак зараз індексувати виплати немає можливості, оскільки в країні йде війна.

Крім цього, багатодітна сім'я може розраховувати на такі пільги: 50% знижка на комунальні послуги, безкоштовне отримання медикаментів, виписаних за рецептами лікарів, першочергове обслуговування у лікарнях, аптеках та першочергова госпіталізація. Також передбачено безкоштовний проїзд на громадському транспорті, безоплатне отримання послуг з оздоровлення та відпочинку відповідно до закону Про оздоровлення та відпочинок дітей.

Це ще не все, оскільки фінансові виплати цієї категорії покладено і зажадав від міжнародних організацій.