Приватбанк заявив, що якщо в українця буде примусове закриття рахунку, то у нього буде автоматично списано гроші, щоб погасити кредити. Так, такий лист вже був розісланий клієнтам фінансової установи.

У повідомленні йдеться, що якщо людина й надалі користується послугами ПриватБанку, це означає автоматичну угоду з правилами. Справа в тому, що у державному банку було додано новий пункт. У цьому пункті йдеться про те, що якщо банк відмовляється співпрацювати з людиною, то клієнт погоджується з тим, що в такому разі у нього будуть списані гроші для погашення кредитної заборгованості.

"ПриватБанк". Фото: скриншот YouTube-видео.
"ПриватБанк". Фото: скриншот YouTube-видео.

Важливо відзначити, що коли ПриватБанк відмовляється продовжувати ділові відносини з клієнтом і ви вчасно не вимагали переказати свої кошти, вони будуть автоматично списані на погашення неоплаченого кредиту. Якщо ж боргу немає за кредитом, то гроші переведуть на відповідний рахунок, і вони повернуться до людини на вимогу.

Крім цього, повідомляється, що банк може відмовити у продовженні ділових відносин з різних причин. Однак клієнт може відмовитись від умов, якщо закрити всі договори з фінустановою.

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Все новости

ПриватБанк
ПриватБанк

Якщо сказати двома словами, то ПриватБанк цього місяця оновив свої умови та правила у наданні банківських послуг. Так, він запровадив нововведення у такий розділ як «Розірвання договору та закриття рахунків».