На щастя, різноманітні міжнародні організації продовжують виплачувати українцям гроші під час війни. Американська організація HIAS вже запустила новий проект, який виплачуватиме українцям кошти через благодійний фонд Право на захист.

Про це повідомляється на сайті "Факти"

Дана фінансова допомога від Америки називається HIAS, а сума виплат для українців складає 6660 гривень на кожного члена сім'ї.

На ці кошти можуть розраховувати люди, які постраждали від бойових дій у Каховській області, а також переселенці, які перебралися жити до Київської області.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Все новости

Уточнюється, що грошові виплати належать вразливим категоріям: сім'ям переселенців, які переїхали за останні 30 днів, домогосподарствам, які постраждали від обстрілу, сім'ям, які втратили члена сім'ї.

Крім цього, якщо у переселенця низький дохід за останні 3 місяці – до 5400 гривень, то він також може отримати гроші у сумі 6660 грн.

Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео
Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Варто наголосити, що цю допомогу можуть отримати чимало українців, оскільки категорій тут чимало. Це може допомогти на деякий час значно спростити життя під час воєнного стану.