Українцям повідомили, що є низка випадків, коли їх можуть позбавити субсидій на сплату комуналки. Через це у ПФУ вирішили назвати випадки, коли можуть забрати допомогу. Справа в тому, що це може статися навіть при відкритті депозиту у банку.

Про це повідомляється на порталі "novyny.live"

Повідомляється, що субсидіанти при будь-яких змінах, що впливають на допомогу та її розмір, мають повідомити про це ПФУ протягом місяця.

Крім цього, перевірятимуть правомірність отримання допомоги при змінах переліку послуг житлово-комунального господарства, що отримуються, умов їх надання, у разі зміни керівника, виконавця послуг, створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

Оформление субсидии. Фото: скриншот Youtube-видео
Оформление субсидии. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Також при покупках на суму понад 50 тисяч гривень можуть позбавити субсидії. Так само як і за покупки транспорту, крім мопедів та причепів. Ще допомоги можуть позбавити за придбання житлових приміщень у містах та СМТ.

Ще можуть позбавити субсидій при купівлі валюти на суму понад 50 тисяч гривень. У ПФУ заявили, що йдеться не про одноразову купівлю валюти. Наприклад, якщо людина місяцями накопичувала і купила валюту на 50 тисяч, загалом за тривалий час, то допомоги позбавлять.

Втратити субсидії також можна за: відкриття депозитних банківських рахунків на загальну суму понад 100 тисяч гривень та за купівлю облігацій внутрішньої державної позики на суму понад 100 тисяч гривень.