Держава продовжує виплачувати грошову допомогу українцям. Так, є багато видів різної допомоги, проте зараз йтиметься про виплати розміром 2684 гривень.

Цю інформацію розмістили на сайті «telegraf»

Як повідомляється, на ці виплати можуть розраховувати малозабезпечені українські родини. 2022 року сума даних виплат становила 2100 гривень. Ці гроші виплачуються на кожну третю і кожну наступну дитину. Гроші надходять доти, доки малюкові не виповниться 6 років. Важливо зазначити, що на сьогоднішній день сума цієї допомоги зросла до 2684 гривень.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Крім цього, є інформація, що індексація для цієї грошової допомоги була востаннє минулого року. У 2023 році вона навряд чи стане більшою, оскільки багато коштів іде на потреби армії. Ще й у самій Україні спостерігається надзвичайно важка економічна ситуація.

Популярні статті зараз

Держекоінспекція повідомила про найбільших порушників природоохоронного законодавства: сума позовів понад 1 млн

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Також багатодітні сім'ї можуть розраховувати на такі пільги: 50% знижка на комуналку, безкоштовне отримання медикаментів, виписаних за рецептами лікарів, першочергове обслуговування в лікарнях, аптеках та першочергова госпіталізація, безкоштовний проїзд по всіх видах міського пасажирського транспорту, безкоштовне отримання послуг з оздоровлення та відпочинку відповідно до закону «Про оздоровлення та відпочинок дітей».