У Мінреінтеграції заявили, що борги перед переселенцями повністю погашено за червень. Так, це говорить про те, що українці, які мають статус ВПО, отримали грошову допомогу за цей місяць. На ці виплати було виділено майже 3 мільярди гривень.

Відповідну інформацію розмістили на сайті «tribun», посилаючись на дані Міністерства з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Станом на 20 червня у повному обсязі погашено заборгованість з грошової допомоги на проживання для ВПО за перший та другий виплатні періоди червня. За цей період на виплати внутрішньо переміщеним особам загалом було направлено понад 2,7 млрд гривень", - повідомили українцям у Міністерстві.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Важливо відзначити, що зараз йдеться про тих людей, які мають статус ВПО та отримують грошові виплати розміром у 2 тисячі гривень на дорослих та 3 тисячі гривень на дітей та осіб з інвалідністю.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Грошовий бум: розширено список одержувачів допомоги у 5 тисяч гривень

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

Варто зазначити, що це хороші новини для українців, оскільки ці кошти дуже потрібні переселенцям, оскільки вони зіштовхнулися із серйозними проблемами через бойові дії на території нашої країни.

Окрім цього, у мережі з'явилася інформація про те, що українським переселенцям пропонують будинки на Кіровоградщині. Так, тепер знайти житло для ВПО стало трішки легше.