Українці вже не раз чули про підвищення тарифів на комуналку на території нашої країни. Вже було запроваджено нові ціни на електроенергію, проте багато людей гадають: що буде з цінами на газ цього року. Саме тому знаменита українська компанія «Нафтогаз» вирішила звернутися до своїх споживачів.

Про це повідомляється на порталі «today»

"Нафтогаз" заявив, що для побутових споживачів блакитного палива ціни на газ залишаться незмінними. Ще в компанії потішили українців тим, що тарифи залишаться незмінними аж до 1 травня 2024 року.

Нафтогаз: скрін з мережі
Нафтогаз: скрін з мережі

Також голова «Нафтогазу» Олексій Чернишев зауважив, що рішення не змінювати тарифи на газ аргументовано тим, що в Україні продовжується військовий стан, а економічна ситуація в країні залишається важкою.

Популярні статті зараз

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

Все новости

На даний момент і до 1 травня 2024 року ціна на блакитне паливо для споживачів є та залишиться на колишньому рівні – 7,96 гривні за кубометр.

Якщо говорити про інших постачальників газу, то вони нібито також не підвищуватимуть ціни для своїх споживачів. Однак, в Україні приблизно 98% населення користуються послугами «Нафтогазу».

Газ. Фото: скрин YouTube-видео
Газ. Фото: скрин YouTube-видео

Також уточнюється, що найдешевший газ у компанії ТОВ «ЕРУ ЛЮДЯМ» – 7,70 грн/кубометр, а найдорожчий у ТОВ «РІТЕЙЛ СЕРВІС» ТМ «Світгаз» – 9,99 грн/кубометр.

Важливо попередити, що вже з 1 липня тариф на воду може подорожчати, оскільки комунальні підприємства хочуть підняти ціни на 33%.