З'явилася інформація про те, що чимало жителів нашої країни може отримати фінансову допомогу від ООН. Цю одноразову допомогу розміром 2200 гривень можуть отримати біженці і не тільки.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «today»

Для того щоб розраховувати на цю грошову виплату потрібно звернутись до Агентства ООН, яке знаходиться на території України.

Суму розміром 2200 гривень він ООН можуть отримати українці, які мають статус ВПО та ті, хто став жертвою бойових дій. Сюди відносяться постраждалі з таких областей: Чернігівська, Запорізька, Харківська, Черкаська Кіровоградська, Дніпропетровська, Полтавська, Сумська та Одеська.

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Все новости

Важливо зазначити, що ці кошти можуть отримати лише ті люди, які раніше не претендували на допомогу від ООН у розмірі 2200 грн.

Перед тим, як подавати заявку на кошти, потрібно вирушити до будь-якого Агентства ООН в Україні. Також адреси даних центрів Агентств ООН можна знайти на їхньому сайті або звернутися за телефоном: 0800307711.

Також при поданні заяви важливо подати такі дані: паспорт, ІПН, номер банківської картки, якщо є діти, знадобиться свідоцтва про народження дітей. Також, за наявності інвалідності, потрібно буде подати відповідні документи.