Повідомляється, що на території України на деяких громадян очікують дуже великі штрафи. Це стосується тих людей, які займаються перевезенням. Суворе покарання, яке може доходити до штрафу розміром 1.61 мільйона гривень, чекає на тих перевізників, які не виконали зобов'язання під час перевірок пасажирів.

Цю інформацію розмістили на сайті "novyny.live", посилаючись на документ № 2952-IX про захист державного кордону України.

Якщо брати до уваги те, що прописано в цьому документі, то можна помітити зміни до закону "Про відповідальність перевізників при здійсненні міжнародних пасажирських перевезень".

Новий закон говорить про те, що на території нашої країни перевізники повинні до початку міжнародного пасажирського перевезення перевіряти у пасажирів документи, візи та інші папери, що дають право на перетин кордону.

Граница. Фото: скрин youtube
Граница. Фото: скрин youtube

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Володимир Манукян: як кримінальний авторитет часів Януковича побудував бізнес на спекуляції та вимаганні

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

Все новости

Крім цього, у новому законі йдеться про великі штрафи для тих перевізників, які не виконали зобов'язання, про які писали вище.

Якщо говорити про розміри штрафу, то він може становити від 126 тисяч до 1,61 мільйона гривень за кожного неперевіреного пасажира. І це все лише за одне перевезення.

Важливо повідомити, що раніше штрафи не були такими великими – від 8,5 тисяч до 340 тисяч гривень за кожну людину.

Однак це не все, оскільки у новому документі йдеться і про штрафи для водіїв за ненадання чи надання недостовірної інформації реєстрації пасажирів. Сума штрафу у такому разі дорівнює 134.2 тисячі гривень за кожне перевезення пасажирів.