У мережі з'явилася інформація про те, що ті українські військові, які були звільнені зі служби, мають право на довічне фінансове утримання, право на пенсію чи спеціальну соціальну допомогу від держави.

Цю інформацію розмістили на сайті новин "telegraf", посилаючись на New Voice.

Важливо повідомити, що такі унікальні грошові виплати можуть розраховувати лише ті люди, які отримали інвалідність через війну на території України.

Деньги. Фото: Акценты
Деньги. Фото: Акценты

Крім цього, є відомості про те, що сума щомісячної грошової допомоги залежатиме від деяких факторів. Люди з інвалідністю 1 групи отримуватимуть 50% від прожиткового мінімуму (тобто від 2093 грн). Особи, які стали інвалідами та отримали другу групу, отримуватимуть 40% від прожиткового мінімуму. Особи з третьою групою інвалідності можуть розраховувати на соціальну допомогу у вигляді 30% від прожиткового мінімуму щомісяця.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

"Хлопчик" або "дівчинка"? Як вибрати найсмачніший оселедець до свят

Максимальні виплати для біженців: як отримати величезну суму грошей

Все новости

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Також українцям нагадали про те, що в нашій країні є спеціальна щорічна виплата особам з інвалідністю 2 та 3 груп з числа учасників бойових дій у період Другої світової війни. Також є й інші пільги для пенсіонерів з інвалідністю та не лише.