Популярний на території України державний банк розповів про свій новий проект. Справа в тому, що клієнти Ощадбанку можуть отримувати гроші за дуже просту процедуру.

Ці відомості були оприлюднені на сторінці Ощадбанку у Facebook.

Українці, які є клієнтами державного банку, можуть отримати грошову винагороду. Ці гроші можуть бути як надбавки до пенсій, так і до заробітної плати. Зараз йтиметься про реферальну програму Ощадбанку. Розмір даних виплат невеликий, але це може бути приємним бонусом. Як повідомляється, фінансова установа виплачуватиме українцям від 50 гривень та більше.

Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео
Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео

"Станьте для своїх друзів провідником у світ зручної оплати з Моєю карткою від Ощада. А за це отримуйте приємний бонус: по 50 грн. бонусами на ваш рахунок та рахунок друга", - розповіли українцям.

Популярні статті зараз

"Кеш - це король: Микола Томенко поставив питання, коли ліквідують "маршрутну мафію" у Києві

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Пенсіонерам України пояснили, як подати заяву на перерахунок пенсій: інструкція

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Окрім цього, Ощадбанк розповів, що треба робити, щоби отримати кошти. Насамперед потрібно зробити унікальне реферальне посилання у чат-боті державного банку та поділиться ним з друзями, які не мають карток Ощадбанку. Потім за оформлену картку прийдуть бонуси у вигляді 50 гривень. Також після першої оплати карткою Ощадбанку на суму від 300 гривень друзі отримають додатково 50 гривень бонусами.