У нашій державі було скасовано призначення спеціальних пенсій всім, крім однієї категорії – військовослужбовці. Але є відомості про те, що раніше призначені виплати вже не перераховуватимуться.

Про це повідомляється на порталі «focus»

Українська влада щороку виділяє кошти на фінансування пенсійних виплат. На 2023 рік було виділено 442,3 мільярда гривень на соціальні виплати.

Є інформація про те, що в Україні максимальними пенсіями вважаються ті, що досягають рівня від 10 тисяч гривень, але можуть бути суми значно вищими. На превеликий жаль, такі пенсії в нашій країні отримує дуже невелика кількість пенсіонерів.

Пенсия
Пенсия

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Понад 775 тисяч українців одержують пенсії понад 10 тисяч гривень, що дорівнює 7,3% пенсіонерів. Середня виплата таких пенсій становить 14 676 гривень, а максимальна – майже 21 тисяча гривень.

Окрім цього є окрема категорія українських пенсіонерів, які отримує колосальні виплати. Зараз йтиметься про спецпенсії, які скасували, окрім військовослужбовців.

Важливо повідомити, що раніше в Україні було кілька видів спецпенсій для таких категорій: колишні військові та силовики, чорнобильці, колишні прокурори, держслужбовці та судді.

Пенсия, фото: скриншот You Tube
Пенсия, фото: скриншот You Tube
Пенсия, фото: скриншот You Tube

Як повідомляє Мінсоцполітики, в Україні найбільше пенсії отримують колишні судді – 96196 грн. На сьогоднішній день такі колосальні пенсії отримує 3594 колишніх судді.