Українці чудово в курсі, що буквально протягом усієї війни різноманітні міжнародні організації та влада України допомагають грошима в такий непростий час. Є інформація про те, що Міжнародна організація з міграції починає виплачувати по 6600 гривень українцям із певних категорій.

Цю інформацію розмістили на сайті «tehnofan», посилаючись на спільний проект Меморандуму та Мінсоцполітики.

Якщо говорити про допомогу для українців, то МОМ профінансував загалом 700 мільйонів гривень допомоги, яку отримає понад 100 тисяч українців.

Як повідомляється, ці кошти надходитимуть рівними частинами протягом 3 місяців.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Важливо відзначити, що гроші належать не всім, а лише таким категоріям: самотні батьки, жінки, які отримують допомогу у зв'язку з вагітністю або пологами, люди з інвалідністю, сім'ї з двома і більше дітьми та пенсіонери, яким від 65 років.

Крім цього, є уточнення, яке свідчить про те, що для того, щоб отримати цю фінансову допомогу, потрібно бути зареєстрованим як ВПО. Також заявку на отримання цих коштів можна подати через сайт «Допомога».

Варто зауважити, що це далеко не вперше, коли міжнародні організації допомагають українцям у такий непростий час. Цивілізований світ все бачить і розуміє, а це означає, що українці можуть розраховувати на допомогу й надалі.