ПФУ вже опублікував дані перерахунку пенсійних виплат за червень 2023 року. Так, зараз йдеться про підвищені пенсії для українців, які продовжують працювати.

Відповідну інформацію надав ПФУ.

У ПФУ зазначили, що у червні 2023 року було зроблено перерахунок пенсій для 655 тисяч українських пенсіонерів, які продовжують працювати. Повідомляється, що зі всіх цих людей 401 тисяча пенсіонерів почала отримала пенсії більше.

Для працюючих пенсіонерів у середньому зросла пенсія на 221,7 гривні.

Пенсия в Украине
Пенсия в Украине

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Все новости

Крім цього, якщо брати перерахунки з обліку трудового стажу, то він торкнувся 537,5 тисячі українців. Якщо взяти кількість цих людей, то з них пенсії підвищили 327,2 тисячі пенсіонерів. Сума доплат становила в середньому 179,4 гривні.

Найбільшу надбавку отримали пенсіонери, яким зробили перерахунок з обліку страхового стажу та заробітної плати. Це свідчить про те, що 73.8 тисячі українських пенсіонерів із 117,4 тисячі в середньому отримуватимуть пенсії на 409,2 гривні вище.

Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео
Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео

У Мінсоцполітики наголосили, що перерахунок пенсій у червні торкнувся не всіх пенсіонерів, які продовжують працювати. Так, цю процедуру було зроблено лише для тих, хто отримав додатково 24 місяці трудового стажу.