Є дуже цікава та сумна статистика, яка говорить про те, скільки українців втратило свої доходи. Справа в тому, що буквально кожен третій громадянин нашої країни зіткнувся із урізанням заробітної плати. Проте кожний десятий українець зовсім втратив роботу.

Про це повідомляється на порталі «obozrevatel», посилаючись на нову статистику.

На превеликий жаль, через вторгнення РФ в Україні склалася дуже важка ситуація по усіх напрямках. Так, чимало українців зіткнулося зі скороченнями та урізанням зарплат у такий непростий час.

Фахівці Rakuten Viber надали статистику, в якій показано, як змінилися прибутки українців останнім часом.

Удаленная работа. Фото: скриншот YouTube-видео
Удаленная работа. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Повідомляється, що у 40% українців скоротилися доходи за час війни: 31% втратив значну частину доходу, а 9% зазнають несуттєвих фінансових втрат. У 15% українців залишився колишній дохід, а у 5% зросли зарплати. Також більше третини зараз залишаються безробітними: 9% втратили роботу та шукають нову, а 5% не збираються шукати нове місце роботи та залишаються безробітними. 26% українців ще проходять навчання чи вже вийшли на пенсію.

Якщо говорити про роботу в режимі онлайн, то 22% працівників перейшли на «віддалення». Однак 59% працюють лише в режимі офлайн. Також 19% опитаних українців сказали, що у них чергується робота: кілька днів в офісі, кілька днів вдома.