На жаль, через жахливу війну на території України, яку розв'язала Росія, українці були змушені покинути свої рідні будинки. Дехто виїхав до інших регіонів, а дехто поїхав за кордон. Зараз йтиметься про тих українців, які мешкають за кордоном. Так, вони отримають солідну фінансову допомогу.

Про це повідомляється на сайті "tehnofan"

Повідомляється, що українські біженці, які мешкають на території Німеччини, отримають виплати у розмірі 225 євро. Дана грошова допомога відноситься до виду допомоги по безробіттю. Її прийнято називати Bürgergelds.

Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.
Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.

Слід зазначити, що спочатку влада Німеччини була зацікавлена ​​у тому, щоб швидше влаштувати на роботу біженців з України. Проте з початку цього року у європейській країні практикується якісне навчання людей. Так, це виявилося важливішим, ніж тимчасова робота.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Тих, хто отримуватиме цю фінансову допомогу, зможуть продовжувати своє подальше професійне навчання. Ще протягом трьох років центр зайнятості спонсоруватиме навчання для здобуття професійної кваліфікації або закінчення середньої освіти.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Так званий Bürgergelds був створений для того, щоб допомогти українським біженцям, які не мають роботи, мають низький дохід та готові розвиватись для більш високого заробітку.