Українцям повідомили, що влада хоче зробити механізм отримання пенсій простіше. Так, у найближчому майбутньому буде достатньо просто подати невелику та коротку заявку та надати інформацію про сім'ю.

Відповідні дані розмістили на порталі новин «kontrakty», посилаючись на заяву міністра соціальної політики Оксани Жолнович.

Чиновниця каже, що в Україні отримувати субсидії буде простіше. Для цього потрібно буде лише заповнити коротку заяву та вказати інформацію про склад сім'ї. Після цього Міністерство соціальної політики вже саме проводитиме операцію зі збору даних про доходи та майно української родини.

Субсидії: скрін з відео YouTube
Субсидії: скрін з відео YouTube

"У Пенсійному фонді заведені акаунти або особисті кабінети для всіх постачальників послуг. Щоб людина не вписувала деталі про комуналку. Ми це самі збираємо за адресою постачальників, реєструючи проактивно постачальників послуг", - розповіла Оксана Жолнович.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Це може значно спростити процес, оскільки субсидії на сьогоднішній день є дуже необхідним для багатьох українських сімей. Через вторгнення РФ на територію України багато родин втратили свої доходи, бізнес і таке інше.