Український економіст, з 2017 року, радник прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з парламентських питань, а також народний депутат Ярослав Железняк повідомив українцям дуже важливі новини. Він розповів, що буде з податками найближчим часом, оскільки ходило чимало чуток про те, що вони повернуться на довоєнний рівень.

Про це повідомляється в соціальних мережах, посилаючись на заяву Ярослава Железняка.

Як відомо, раніше йшлося про те, що в Україні хотіли повернути податки на довоєнний рівень. Однак, за словами українського чиновника, це рішення було скасовано. Так, податки повертати на довоєнний рівень в Україні не будуть.

«Повернення податків на довоєнний рівень відміняється, – Железняк. З 1 липня мали скасувати «єдиний податок 2%», податкові пільги для 1 та 2-ої групи, повернути штрафи за порушення використання РРО та відновити документальні перевірки. Проте це рішення вирішили відкласти. Видихаємо», - повідомляється у мережі.

Скрин публікації в Telegram
Скрин публікації в Telegram

Популярні статті зараз

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Варто зазначити, що це досить приємні новини, тому що в Україні зараз дуже важка ситуація, а підвищення податків могло б ще більше принести витрат для мешканців нашої країни.

Читайте також:

Українські пенсіонери можуть відновити виплати за кордоном: як не втратити пенсію

Українських переселенців ощасливили: готуйте гаманці