З'явилися приємні новини про те, що для частини українців тепер передбачено знижку до 50% на оплату комунальних послуг. Так, далеко не всі можуть розраховувати на ці пільги, проте українська влада значно розширила категорії.

Про це повідомляється на порталі новин «znaj.ua», посилаючись на заяву директора департаменту соцполітики Рівненської ОДА Рози Слободенюк.

"З 1 січня всі виплати будуть монетизовані. До цього часу пільги для військових були перераховані в рахунках за оплату комунальних послуг. Дуже важливо в громадах донести інформацію до населення, адже люди зіткнуться з тим, що з нового року в платіжках буде вказано повну вартість" . ЖКП. Особливо це стосується людей, які через свої вікові обмеження, можливо, не до кінця розуміють, як цей процес відбувається", - каже чиновниця.

Платежки за коммуналку. Фото: скриншот YouTube-видео
Платежки за коммуналку. Фото: скриншот YouTube-видео

Крім цього, повідомляється, що навесні 2023 року було змінено відповідний закон, у якому розшили категорію, куди до УБД та людей з інвалідністю через війну додали добровольців ТРО ЗСУ та тих, хто увійшов до складу добровольчого формування територіальної громади та особами, що увійшли до складу громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону. Також до цієї категорії додали людей, які брали участь у забезпеченні захисту України та захисті населення та інтересів держави через війну.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Важливо відзначити, що в такий непростий час українська влада не забуває про тих людей, які допомагають стримувати агресію ворога. Ці нововведення можуть позбавити зайвих витрат тих людей, які так потребують. Проте, на превеликий жаль, не всі українці можуть отримати такі пільги.