Українським пенсіонерам, і не тільки, повідомили інформацію про фінансування пенсій, страхових виплат, лікарняних та інших соціальних послугах на стан 6 червня. Про це поінформував ПФУ на своїй офіційній сторінці у Facebook .

«Станом на 06 червня профінансовано: 13,3 млрд грн – на пенсійні виплати, у тому числі 2,9 млрд – через АТ «Укрпошта», 10,4 млрд грн – через уповноважені банки; 1235,2 млн. грн. – на страхові виплати, у тому числі 220,1 млн. грн. – на виплату лікарняних. 165 тисяч забезпечено у червні. послуги для осіб, які звернулися до органів Пенсійного фонду України», - повідомляється у соціальній мережі.

Скрин публикации ПФУ в Facebook
Скрин публикации ПФУ в Facebook

Окрім цього, одна українка запитала у ПФУ, як виплачуються лікарняні.

«За який місяць виплачують лікарняні? Дякую!», - звернулася жінка.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

Питання українки у Facebook
Питання українки у Facebook

Пенсійний фонд не забарився і відповів на дуже важливе питання.

«Шановна Зеновія Куртяк! Фінансування лікарняних відбувається щодня відповідно до поданих роботодавців заяв-розрахунків до Пенсійного фонду України. Чи подавалася з конкретним лікарняним до Пенсійного фонду України, слід дізнатися у бухгалтерії підприємства. З повагою пресслужба Пенсійного фонду України», - відповіли у прес-службі ПФУ.

Відповідь пенсійного фонду у Facebook
Відповідь пенсійного фонду у Facebook