Українців попередили про те, що в нашій країні й надалі очікується важка ситуація на ринках. Так, популярні овочі навіть у червні будуть практично недоступними для багатьох людей. Аналітики вважають, що ціни найближчим часом на помідори та огірки будуть досить високими – приблизно 100 гривень за кілограм. Однак очікується, що такий овоч як картопля має впасти в ціні.

Відповідну інформацію надали на порталі «24tv»

В Інституті аграрної економіки повідомляють, що високі ціни на помідори та огірки залишатимуться й у майбутньому. Це через те, що у даних овочів висока собівартість. Також не потрібно забувати про їх зберігання та вирощування.

Полезные овощи. Фото: скриншот Youtube-видео
Полезные овощи. Фото: скриншот Youtube-видео

Прогнозується, що ціни на огірки будуть у межах 70 – 75 гривень за кілограм. Наразі вони в середньому продаються по 80 гривень за кіло. Якщо говорити про помідори, то вони торгуватимуться в межах 80 – 85 гривень за кілограм. Наразі їх можна знайти трохи дешевше – до 80 грн за кіло.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Все новости

Помідори: скрін з відео
Помідори: скрін з відео

Крім того, в Інституті аграрної економіки вважають, що зниження цін на продукти буде, але воно буде зовсім невідчутним. Головною причиною залишається те, що Херсонська область перебуває на території бойових дій.

Цибуля: скрін з відео
Цибуля: скрін з відео

Експерти вважають, що цибуля може подешевшати і продаватиметься по 50 – 55 гривень за кілограм. Наразі його пропонують приблизно до 70 гривень за кіло. Молода картопля нібито також може подешевшати до 30 – 35 гривень за кілограм, зараз за неї просять від 45 грн.