Чимало українців, напевно, знають, що виплатами пенсій у нас у країні займається Пенсійний фонд. Саме так ПФУ неодноразово заявляв на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах. Та ось, нещодавно у Пенсійному фонді зазначили, що вже було виділено кошти на виплати пенсій в Україні.

Якщо брати до уваги офіційну заяву ПФУ, то стало відомо, що ще у травні було виділено 32,8 мільярда гривень на пенсійні виплати. Зазначається, що 7,4 мільярда гривень профінансовано на виплати через АТ «Укрпошта», а через уповноважені банки – 25,4 мільярда гривень. До того ж було виділено кошти і на пільги та житлові субсидії – 2,9 млрд грн. Ще понад 1.5 мільярдів пішло на страхові виплати та 665,3 мільйонів гривень – на оплату лікарняних.

Пенсионеры. Фото: скриншот Youtube-видео
Пенсионеры. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, у травні 2023 року надали майже півмільйона послуг людям, які зверталися до ПФУ.

Також варто звернути увагу на те, що кошти продовжують виділятися, а це означає те, що соціальні виплати надійдуть усім у зазначені терміни.

Популярні статті зараз

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Виплати: скрін із мережі
Виплати: скрін із мережі

Так, навіть не дивлячись на таке тяжке економічне становище в країні, влада не забуває про своїх пенсіонерів і українців, які її потребують допомоги.