Частина жителів України може отримати грошову допомогу від держави під час воєнного стану. Так, деяким українцям належить виплати різного розміру і про це нагадали в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Данную информацию разместили на новостном портале «znaj.ua», ссылаясь на информацию с официального аккаунта «Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України» в Facebook.

Українська влада продовжує допомагати нужденним українцям. Тепер на фінансову допомогу у розмірі 1200 гривень можуть сподіватися жителі України, які евакуювалися з тимчасово окупованих Харківської, Херсонської, Донецької, Луганської та Миколаївської областей.

Крім цього, міжнародна організація з міграції виплачує по 2200 гривень упродовж 3 місяців тим, хто проживає на Харківщині, Херсонщині та на Донбасі.

Деньги. Фото: ukrainianwall.com
Деньги. Фото: ukrainianwall.com

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Однак це далеко не все, оскільки в Україні виплачуються кошти тим людям, які евакуювалися спеціальними автобусами та поїздами з небезпечних територій України. Дорослі українці можуть розраховувати на 2000 гривень, а діти та особи з інвалідністю отримають по 3 тисячі гривень.

Повідомляється, що до кінця травня було виділено фінансову допомогу у розмірі 50 мільйонів тим громадянам, які евакуювалися на спеціальних безкоштовних поїздах та автобусах із Донецької, Херсонської та Запорізької областей.