На превеликий жаль, війна на території України триває, бо ворог не збирається відступати, навіть не зважаючи на величезні втрати. У зв'язку з ситуацією, що склалася, в нашій країні склалася важка економічна ситуація, проте, навіть не дивлячись на це, українським пенсіонерам продовжують виплачувати пенсії. Крім того, пенсіонери України отримають щомісячні надбавки розміром від 300 до 570 гривень.

Про це повідомляється на сайті новин "hvylya", посилаючись на інформацію від Пенсійного фонду України.

Наразі говоритиметься про щомісячні надбавки до пенсій, які належать пенсіонерам певного віку. Проте дані надбавки виплачуватимуть лише тим особам, які мають пенсію не вище 10 340 гривень і мають наявність необхідного трудового стажу.

В ПФУ заявили о финансировании пенсий. Фото: скрин youtube
Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео

Щодо самих щомісячних надбавок, то вони рівні: люди віком від 70 років отримуватимуть на 300 гривень, від 75 до 80 років – 456 гривень і ті, хто старший за 80 років – 570 гривень.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

Крім цього, у ПФУ надали статистику, в якій йдеться про середній розмір виплат від держави. Справа в тому, що українки в середньому одержують по 3926 гривень щомісяця, а чоловіки – 7476 грн щомісяця.

Також повідомляється, що після березневої індексації пенсій в Україні середня соціальна виплата наразі становить понад 5 тисяч гривень.